آیا تراست ولت هک شده است؟ بررسی واقعیت حمله امنیتی و جزئیات آن

آیا تراست ولت هک شده است؟ بررسی واقعیت حمله امنیتی و جزئیات آن

تراست ولت (Trust Wallet) قربانی یک رخداد امنیتی جدی شده است که منجر به سرقت حدود ۶ تا ۷ میلیون دلار دارایی کاربران شد. این اتفاق مرتبط با نسخه افزونه مرورگر Chrome بوده و به‌طور رسمی توسط خود تیم تراست ولت و گزارش‌های متعدد رسانه‌ای تأیید شده است.

در نسخه ۲.۶۸ افزونه Chrome کیف پول Trust Wallet، مهاجمان توانستند کدی مخرب را از طریق به‌روزرسانی رسمی منتشر کنند. کاربرانی که این نسخه را نصب کردند و عبارت بازیابی (Recovery Phrase / Seed Phrase) را وارد کردند، دارایی‌هایشان در چند دقیقه به‌سرعت تخلیه شد و منتقل گردید. نسخه موبایل Trust Wallet تحت‌تأثیر قرار نگرفته و امن است. 

 

واکنش تراست ولت

چانگ‌پنگ ژائو (CZ)، هم‌بنیان‌گذار بایننس، تأیید کرد که تیم تراست ولت قصد دارد کلیه خسارت‌های کاربران آسیب‌دیده را جبران کند. تراست ولت نسخه ۲.۶۹ افزونه Chrome را عرضه کرده و از کاربران خواسته که فوراً آن را به‌روزرسانی کنند.

 

راه‌کارهای امن

تا این لحظه، هیچ نشانه‌ای از تأثیرگذاری هک روی نسخه موبایل کیف پول وجود ندارد. در صورت وارد کردن Seed Phrase در نسخه آسیب‌دیده، بهتر است دارایی‌های باقی‌مانده را به یک آدرس امن جدید منتقل کنید. 

هرگز عبارت بازیابی را در محیط‌های ناامن وارد نکنید. این اصل پایه امنیت کیف پول‌های غیرحضانتی (Non-custodial) است.

نکته نگران‌کننده این رخداد آن است که اگر این حمله به‌صورت تدریجی و بدون شناسایی سریع ادامه پیدا می‌کرد، می‌توانست پیامدهای به‌مراتب گسترده‌تری داشته باشد؛ به‌گونه‌ای که در سناریویی بدبینانه، کل دارایی کاربران آلوده به‌تدریج و بدون جلب توجه تخلیه می‌شد. این حادثه بار دیگر نشان می‌دهد که حتی کیف پول‌های غیرحضانتی شناخته‌شده و معتبر نیز مصون از نقص‌های امنیتی نیستند و اتکا صرف به شهرت یا غیرحضانتی بودن یک ولت، تضمینی برای امنیت کامل دارایی‌های دیجیتال محسوب نمی‌شود.


در Cyberno، امنیت را پیش‌فرض نمی‌دانیم؛ آن را مهندسی می‌کنیم.
سایبرنو با ارائه راهکارهای تخصصی امنیت سایبری، به سازمان‌ها کمک می‌کند تهدیدات پنهان را پیش از تبدیل‌شدن به بحران شناسایی و مهار کنند.

تاریخ انتشار: 1404/10/08
تاریخ بروزرسانی: 1404/10/08
user avatar
نویسنده: زینب ابراهیم‌پور کارشناس بازاریابی دیجیتال
زینب ابراهیم‌پور در سال 1403 در مقطع دکتری رشته ارتباطات از دانشگاه شانگهای فارغ التحصیل شد. در طول تحصیل با شرکت‌های بین المللی در زمینه دیجیتال مارکتینگ همکاری داشته و از سال 1400 به طور ثابت تخصص حرفه‌ای خود را با شرکت‌های بزرگ ایرانی شروع کرده است. ایشان در سال 1404 به مجموعه سایبرنو پیوست.
برچسب‌های مرتبط
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
نظرات کاربران

برای دریافت خبرنامه و اخبار

آدرس پست الکترونیکی خود را وارد کنید

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت مهندسی دنیای فناوری امن ویرا (سایبرنو) می‌باشد.